Antena Meniu Search
x

Video "Rava! Lăsaţi-l, domnule!" Polițiști luați la bătaie de localnici, în Satu Mare. Un tată a decis să-și facă dreptate singur, după ce copilul lui a fost mustrat de dascăli

Incident şocant ieri după-amiază în localitatea Hrip, din Judeţul Satu Mare. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! Mai mulţi poliţişti au fost bătuţi de localnici în timpul unei intervenţii. Scandalul ar fi început după ce un copil a fost mustrat de dascăli. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:01

Vezi și

Supărat nevoie mare, tatăl celui mic a decis să îşi facă dreptate singur.

Speriaţi de agresivitatea bărbatului, învăţătorii au sunat la 112, dar nici măcar agenţii nu l-au potolit pe individ. Acesta şi-a chemat în ajutor mai multe persoane şi au atacat poliţiştii. 

Șapte scandalgii au fost încătușați

Depăşiţi de situaţie, agenţii au fost nevoiţi să solicite ajutorul mascaţilor.

După aplanarea conflictului şapte persoane au fost încătuşate şi conduse la secţie, iar pe numele lor s-a deschis dosar penal pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Rava! Lăsaţi-l, domnule!" Polițiști luați la bătaie de localnici, în Satu Mare. Un tată a decis să-și facă dreptate singur, după ce copilul lui a fost mustrat de dascăli