Antena Meniu Search
x

Scandal într-o şcoală din Satu Mare. Un bărbat a jignit profesorii, conflictul a escaladat: 7 persoane, la audieri

Șapte persoane cu vârste între 17 și 42 de ani au fost duse, luni, la audieri, după ce un bărbat a jignit cadrele didactice de la o școală din satul Hrip, județul Satu Mare, și a provocat un scandal, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:02

Scandal într-o şcoală din Satu Mare. Un bărbat a jignit profesorii, conflictul a escaladat: 7 persoane, la audieri
Scandal într-o şcoală din Satu Mare. Un bărbat a jignit profesorii, conflictul a escaladat: 7 persoane, la audieri - Shutterstock

Potrivit Poliției Satu Mare, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre un incident produs la o școală din satul Hrip. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice.

Bărbatul care a pornit conflictul nu s-a oprit nici la apariţia poliţiştilor

Ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenție și, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat față de polițiști, provocând scandal. Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime.

În urma incidentului, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost conduse la sediul poliției. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Scandal într-o şcoală din Satu Mare. Un bărbat a jignit profesorii, conflictul a escaladat: 7 persoane, la audieri