Antena Meniu Search
x

Video Război între clanuri, în mijlocul străzii, cu răngi, săbii, bâte și topoare. Două familii din Vaslui s-au luat la bătaie în plină zi, băgând spaima în localnici

A fost scandal în localitatea Băceşti, din judeţul Vaslui. Două clanuri rivale, care au vrut să-şi încheie nişte socoteli mai vechi, au băgat spaima în localnici. Romii s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, în plină zi. Şi au folosit tot arsenalul: topoare, bâte, săbii sau cuţite. 

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 11:05

Vezi și

La sosirea poliţiştilor, însă, scandalagiii au ascuns toate armele pe unde au putut, după care au luat-o la sănătoasa. Au fost însă prinşi de oamenii legii şi duşi la audieri.

Răfuială între clanuri, în plină stradă

Toţi s-au ales cu dosare penale. 

"La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat şi restabilirea ordinii şi liniştii publice. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, faţă de 8 persoane (şase bărbaţi şi doi minori) din comuna Băceşti, judeţul Vaslui, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acestea au vârste cuprinse între 15 şi 66 de ani”, au informat reprezentanții IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuată cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Război între clanuri, în mijlocul străzii, cu răngi, săbii, bâte și topoare. Două familii din Vaslui s-au luat la bătaie în plină zi, băgând spaima în localnici