Antena Meniu Search
x

Satul cu palate ridicate din afaceri ilegale şi racordate ilegal la reţeaua electrică. Nouă razie a poliţiştilor în "raiul deşeurilor", la Sinteşti

Mascaţii au bătut din nou în această dimineaţă în poarta palatelor din Sinteşti. Localitatea de lângă Bucureşti care are renumele de "raiul deşeurilor" a fost împânzită de sute de oameni ai legii. Autorităţile verifică de la arderi ilegale de gunoaie la furtul de electricitate. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.07.2023, 14:19

Vezi și

Încă de la primele ore, mai bine de 200 de polițiști, jandarmi și inspectori ai Resgistrului Auto Român și ai companiei de electricitate au descins în localitatea de la marginea Bucureștiului. Oamenii legii sunt cu ochii în patru după toate neregulile care ar putea avea loc în Sintești. 

De la furt de curent, la modificări ilegale ale mașinilor și până la infracțiuni de mediu sau posesie ilegală de arme. În urmă controalelor, mai mulți bărbați au ajuns la postul de poliție din localitate atât pentru amprentat, cât și pentru audieri.

Vorbim, deci, de o adevărată razie. La intrarea în localitate sunt mai multe filtre rutiere, mai mulți polițiști care îi opresc pe șoferi și verifică dacă au consumat alcool sau droguri înainte de a se urcă la volan.

Pe lângă menținerea ordinii publice, scopul acțiunii este și acela de a-i identifica pe cei care au fost implicați în trecut în conflicte sau scandaluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Satul cu palate ridicate din afaceri ilegale şi racordate ilegal la reţeaua electrică. Nouă razie a poliţiştilor în "raiul deşeurilor", la Sinteşti