Antena Meniu Search
x

Video Razii de amploare ale poliţiştilor din Capitală. Un bărbat, prins drogat la volan pe o stradă din Sectorul 2

Raziile tot mai dese din ultima perioadă pare că i-au mai speriat pe şoferi. Seara trecută, în Capitală, un singur bărbat a ieşit pozitiv la substanţe interzise, după ce a fost testat cu aparatul drugtest. Şoferii spun că acţiunea poliţiştior este una benefică, pentru că ţine şoferii periculoşi departe de şosea şi astfel sunt mai puţine accidente. 

de Redactia Observator

la 07.04.2024 , 08:55

În Capitală, sute de şoferi au fost opriţi de agenţii de la circulaţie şi testaţi cu aparatele etilotest şi drugtest. Acest bărbat a avut ghinionul să fie singurul prins în sectorul 2 din Capitală, după ce a consumat droguri şi s-a urcat la volan.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. 

Şoferul s-a ales cu permisul suspendat, dar şi cu un dosar penal

Vezi și

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau substanţelor psihoactive creşte semnificativ riscul implicării într-un accident de circulaţie cu consecinţe grave.

Pe acelaşi subiect

Şoferii spun că acţiunile poliţiei sunt binevenite şi chiar ar trebui făcute mai des pentru a preveni accidentele de circulaţie. 

Bărbat: Nu poţi să fii atât de inconştient. Adică îţi pui în pericol viaţa ta, a celor din maşina ta plus a celor din jurul tău.

Poliţiştii de la rutieră avertizează că vor avea loc razii de amploare şi în următoarea perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » Razii de amploare ale poliţiştilor din Capitală. Un bărbat, prins drogat la volan pe o stradă din Sectorul 2