Antena Meniu Search
x

Video Reacția primarului Robert Negoiță, după ce ANI l-a reclamat la DNA pentru fapte de corupție: "În activitatea mea nu e nimic ilegal"

Noi probleme pentru primarul Sectorului 3. Robert Negoiţă a fost reclamat la DNA de Agenţia Naţională de Integritate pentru fapte de corupţie. În timpul mandatelor sale, Primăria ar fi încheiat contracte cu firme în care lucrează rude ale edilului. 

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 14:13

Vezi și

Agenția Națională de Integritate a sesizat DNA în ceea ce-l privește pe actualul primar al Sectorului 3 al Capitalei. Asta după ce, în timpul mandatului din 2016 - 2020, dar și în mandatul actual, ar fi făcut fals în declarații. Concret, Rober Negoiță ar fi încheiat în calitate de primar patru contracte cu societăți comerciale, în care membri ai familiei lui au diverse funcții și calități.

Unul dintre acestea vizează închirierea unor utilaje și echipamente pentru o perioadă de un an, pentru care Primăria Sectorului 3 ar fi plătit peste 30.000 de lei. Edilul se apără în fața acestor acuzații, spune că este nevinovat și că la Primăria Sectorului 3 nu se întâmplă niciun fel de ilegalitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3: Instituţiile să-şi facă treaba, corect şi profesionist iar în activitatea mea nu e nimic ilegal. Am fost cercetat de DNA că sunt cel mai mare evazionist al României. După mai bine de 10 ani mi-am luat clasare. În momentul în care s-a demonstrat că nu am făcut evaziune şi că sunt un om corect, nu a mai scris nimeni nimic.

Citește comuniatul ANI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Reacția primarului Robert Negoiță, după ce ANI l-a reclamat la DNA pentru fapte de corupție: "În activitatea mea nu e nimic ilegal"