Antena Meniu Search
x

Video Reacția spitalului din Şimleu Silvaniei, după ce un șoarece a fost filmat în secția de Pediatrie. Un șantier de la subsolul clădirii ar fi agitat rozătoarele

Imagini revoltătoare surprinse cu ajutorul unui telefon mobil într-un spital din localitatea Şimleu Silvaniei, Sălaj! Printre pacienţi şi cadre medicale, un şoarece se plimbă nestingherit pe noptiera unui salon. Imaginile au fost făcute publice chiar de către un pacient al salonului cu pricina, şi au stârnit imediat mii de comentarii negative.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.11.2022, 15:37

Vezi și

A fost deschisă o anchetă în acest caz și, din informațiile de până acum, de vină ar fi un șantier de la subsolul clădirii, care a agitat rozătoarele.

Oricum, reprezentanții spitalului nu au fost foarte surprinși de această situație și spun că se mai întâmplă, uneori, ca toamna șoarecii să ajungă până în saloanele pacienților.

Șoarece filmat într-un salon al secției de Pediatrie

Imaginile au fost filmate într-un salon al secției de Pediatrie, în care se afla internată o mamă și fiul ei. După incident, găurile din pereți au fost acoperite cu spumă, iar locul a fost igienizat.

Corpul respectiv de clădire a fost inaugurat în anul 1986 și, de atunci, nu s-a mai investit nimic în reabilitarea lui. S-a încercat, totuși, o modernizare în urmă cu doi ani, dar lucrările au fost abandonate în scurt timp din lipsă de fonduri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Reacția spitalului din Şimleu Silvaniei, după ce un șoarece a fost filmat în secția de Pediatrie. Un șantier de la subsolul clădirii ar fi agitat rozătoarele