Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacția unui turist din UK, venit pentru prima dată într-un oraș celebru de la noi: "Realitatea este alta"

Un vlogger din Marea Britanie a vizitat unul dintre cele mai celebre orașe din România și a decis să-și împărtășească experiența pe rețelele de socializare. Bărbatul le-a povestit urmăritorilor ce l-a impresionat și ce a aflat despre oraș de la localnici. 

de Redactia Observator

la 25.09.2024 , 10:56

Reacția unui turist din UK, venit pentru rașprima dată într-un oraș celebru de la noi Reacția unui turist din UK, venit pentru rașprima dată într-un oraș celebru de la noi - Capturi YouTube / Road Forks Offbeat

Bărbatul, care are un canal de YouTube cu numele „Road Forks Offbeat” (RFO) a ajuns în Sibiu, unul dintre cele mai celebre și frumoase orașe din România, care atrage zilnic turiști. El le-a povestit celor ce-l urmăresc că a aflat lucruri neobișnuite, care l-au surprins, despre istoria și arhitectura orașului.

„E un mic târg aici și avem în față Turnul Sfatului, un turn medieval datând dinainte de 1320. Merită vizitat mai târziu", spune el.

Reacția unui turist din UK care vizitează Sibiul

Articolul continuă după reclamă

A rămas însă fascinat de casele care aveau "ochi" și de unicitatea arhitecturală a Sibiului.

Pe acelaşi subiect

 "Chiar îmi plac aceste case”, exclamă în clip.

„Orașul este cunoscut pentru istoria și cultura sa, dar și pentru evenimentele și târgurile care continuă tradiția de piață medievală”, a spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lista lui s-a aflat și Muzeul Brukenthal. A rămas, din nou, surprins să afle informații pe care nu le știa despre baronul Samuel von Brukenthal. Lucruri, pe care, spune el, nu le găsești pe internet, ci la localnicii din Sibiu pe care a fost fascinat să-i asculte.

„Dacă vei căuta pe Internet, vei găsi lucruri frumoase despre Brukenthal. Dar, conform localnicilor, realitatea este alta. Brukenthal a fost un tiran care a oprimat românii și a oferit privilegii sașilor și maghiarilor”, a comentat el.

Urmăritorii lui nu au ezitat să-și spună părerea și majoritatea spun că deja au Sibiul pus pe lista lor pentru următoarea călătorie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » Reacția unui turist din UK, venit pentru prima dată într-un oraș celebru de la noi: "Realitatea este alta"