Antena Meniu Search
x

Reacția bunicului adolescentului care a incendiat un câine, în Dâmbovița: "A fost joacă între ei"

Bunicul adolescentului din Dâmbovița care a incendiat un câine a avut o reacție surprinzătoare. "A fost joacă între ei", a spus bătrânul, după ce nepotul său a fost luat de poliție, pentru a fi audiat.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 08.02.2019, 18:21

Bunicul adolescentului în fața casei sale din Dâmbovița
Bunicul adolescentului care a incendiat un câine, în Dâmbovița, spune că a fost o joacă de copii - Observator

Bunicul adolescentului din Dâmbovița care a incendiat un câine a avut o reacție surprinzătoare. "A fost joacă între ei", a spus bătrânul, după ce nepotul său a fost luat de poliție, pentru a fi audiat.

Gestul de cruzime comis de băiatul de 14 ani din Dâmbovița i-a luat prin surprindere familia din satul Lăculețe, comuna Glodeni.

”Uite, a venit și poliția!”

Inițial, Marin Niculae, bunicul băiatului a spus că nu a avut habar de incidentul șocant. Bătrânul a fost la fel de surprins și când au venit anchetatorii.

"Uite, a venit și poliția! Oare la noi vine?", a spus bunicul băiatului.

”A fost joacă!”

După ce nepotul său a fost luat de poliție, pentru a fi audiat, reacția bunicului a fost cu totul neașteptată.

(Marin Niculae, bunicul adolescentului): Eu așa consider, a fost joacă între ei, că sunt copii! 

(Reporter): Păi și așa, să dea foc la câine, aia e joacă?

(Marin Niculae, bunicul adolescentului): Păi nu știu din ce cauză s-a întâmplat să dea foc la câine. Nu putea să îi dea una cu toporul în cap, să-l omoare, dacă avea necaz pe el? Nu era mai bine așa?

Adolescentul de 14 ani este acuzat că a incendiat și ucis un câine, pe care îl legase de un copac. Un prieten în vârstă de 15 ani a filmat gestul de o rară cruzime. Cei doi băieți par să se amuze în înregistrarea șocantă. Prietenul adolescentului este, de asemenea, cercetat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Reacția bunicului adolescentului care a incendiat un câine, în Dâmbovița: "A fost joacă între ei"