Antena Meniu Search
x

Recidivistul care a bătut o barmaniţă însărcinată la Timişoara a fost încătuşat

Imagini de o violenţă extremă! La Timişoara, o tânără, angajata a unui cazino, a fost bătută cu sălbăticie de un tâlhar, ziua în amiaza mare. Individul pierduse bani cu câteva ore în urmă şi s-a întors să îi recupereze cu forţa.

Vezi și

Imagini de o violenţă extremă! La Timişoara, o tânără, angajata a unui cazino, a fost bătută cu sălbăticie de un tâlhar, ziua în amiaza mare.

Individul pierduse bani cu câteva ore în urmă şi s-a întors să îi recupereze cu forţa. A atacat-o pe fată şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele.

Apoi, sub ameninţarea cuţitului, a luat banii din casă, 2.000 de lei, şi s-a făcut nevăzut. A fost însă prins la scurt timp. Atenție, imagini care vă pot afecta emoţional.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere din cazinou sunt cumplite. Individul dă buzna înăuntru, o ia prin surprindere pe barmaniţă şi o loveşte cu un scaun în cap.

Pe acelaşi subiect

Sub ploaia de lovituri, fata se prăbuşeşte la pământ. Fără milă, bărbatul o loveşte cu pumnii şi picioarele minute în şir. Apoi scoate un cuţit şi o târăşte până la casa de bani.

Din nefericire, fata era singură în sala de jocuri în momentul în care a fost atacată. A scăpat din mâinile acestuia abia după ce i-a dat suma de 2.000 de lei dar şi două telefoane mobile.

Atacul s-a petrecut în jurul prânzului. Bărbatul jucase la păcănele în cazinou şi pierduse o grămadă de bani. Furios peste măsură, a decis să se întoarcă şi să-i recupereze.

După ce a scăpat din mâinile tâlharului, tânăra, în vârstă de 22 de ani, a apăsat butonul de panică. Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti.

Fata a fost preluată de o ambulanţă şi transportată de urgenţă la spital. Este în stare gravă. Bărbatul a fost prins după patru ore.

Anchetatorii l-au reţinut pentru tâlhărie calificată.

Individul, spun surse din cadrul poliției, este recidivist. El a mai fost condamnat în trecut pentru furturi din locuință, dar în 2017 a fost eliberat.

Acesta este al doilea atac dat în Timişoara, în ultima lună, într-un cazinou.

Pe 12 decembrie, un alt tânăr s-a năpustit într-o sală de jocuri de noroc, înarmat cu o macetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Recidivistul care a bătut o barmaniţă însărcinată la Timişoara a fost încătuşat