Antena Meniu Search
x

Video Record de întârzieri la CFR. În doar 5 zile, trenurile din România au întârziat aproape 40 de zile

E haos pe calea ferată: o călătorie cu trenul a devenit o enormă sală de aşteptare şi cifrele vorbesc de la sine: în doar cinci zile s-au cumulat întârzieri, atenţie, de peste 39 de zile.

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 27.07.2023, 10:05

Vezi și

Greta Neagu, reporter Observator: "Din informațiile obținute de Observator, în ultimele 5 zile au fost înregistrate peste 18.000 de minute întârziere din cauza defectării unor vagoane și locomotive, dar și din lipsa unor garnituri. În același timp, călătorii au așteptat mai bine de 28.000 de minute în gări și trenuri din cauza infrastructurii feroviare. Aici ne referim la instalații și la întârzierile generate de restricțiile de viteză sau de accidentele care au avut loc pe calea ferată. Nu în ultimul rând, în ultimele 5 zile au fost înregistrate peste 10.000 de minute de întârziere din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Dacă tragem linie, ajungem la 50.000 de minute de întârziere în doar 5 zile."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Record de întârzieri la CFR. În doar 5 zile, trenurile din România au întârziat aproape 40 de zile