Antena Meniu Search
x

Vasluian arestat după ce a încercat să-și recucerească fosta soție cu bătaia

Un bărbat de 44 de ani, din Huși, a încercat să-și recucerească fosta soție, care îl părăsise din cauza bătăilor și avea și ordin de protecție, însă singura modalitate la care vasluianul s-a gândit să o aplice a fost tot bătaia.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.08.2020, 18:30

El încerca să-și convingă fosta nevastă să se întoarcă la el
Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile - observator.tv
  • El a fost arestat pentru 30 de zile
  • Încerca să-și convingă fosta soție să-l primească înapoi

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși informează că au reținut un bărbat din municipiul Huși, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea unei hotărâri judecătorești, ambele infracțiuni săvârșite în formă continuată.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Huși au stabilit că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor, i-ar fi adresat, în mod repetat, amenințări fostei sale soții, în vârstă de 36 de ani. Totodată, bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis împotriva sa, în cursul lunii iulie a.c., de către Judecătoria Huși, apropiindu-se la mai puțin de 100 de metri de persoana vătămată și de locuința acesteia și contactând-o telefonic în mod repetat", informează autoritățile.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, ulterior acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Vasluian arestat după ce a încercat să-și recucerească fosta soție cu bătaia