Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sute de persoane au năvălit într-un magazin de bricolaj din Cluj, pentru reduceri (Video)

Sute de clujeni au dat năvală la prima oră a dimineţii, într-un magazin de bricolaj din Cluj. Praktiker anunţase reduceri de 70% la mai multe produse, iar clienţii au vrut să fie siguri că pun mâna pe cel puţin un produs.

de Redactia Observator

la 18.08.2018 , 10:37

Oamenii au dat năvală pentru reduceri, la Praktiker Sute de clujeni au dat năvală la prima oră a dimineţii, într-un magazin de bricolaj din Cluj - Facebook

Sute de clujeni au dat năvală la prima oră a dimineţii, într-un magazin de bricolaj din Cluj.

Praktiker anunţase reduceri de 70% la mai multe produse, iar clienţii au vrut să fie siguri că pun mâna pe cel puţin un produs.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Angajaţii magazinului au încercat din răspunteri să liniştească puhoiul de oameni, însă fără vreo şansă. Oamenii au început să alerge prin magazin, către produsele dorite, intrând chiar şi prin zonele interzise din magazin.

Pe un videoclip încărcat în rețeaua de socializare Facebook se poate observa că la deschiderea porților, oamenii, aleargă disperați pentru a ajunge primii la produse.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Sute de persoane au năvălit într-un magazin de bricolaj din Cluj, pentru reduceri (Video)