Meniu
Search
x

Valentin Stan, reporterul Observator, în carantină 14 zile pentru un experiment jurnalistic

Au trecut 24 de ore de când Observator a început un experiment jurnalistic fără precedent. Deşi este sănătos şi nu este suspect de coronavirus, reporterul Valentin Stan vrea să ne arate exact cum e viaţa în autoizolare. Experimentul este transmis 24 de ore din 24 pe site-ul observator.tv.

De Valentin Stan la 27.02.2020, 22:11
Vezi și
  • Valentin Stan, reporterul Observator, a intrat în carantină 14 zile pentru un experiment jurnalistic
  • Valentin Stan îşi umple conversând cu cei care urmăresc experimentul

Au trecut 24 de ore de când Observator a început un experiment jurnalistic fără precedent. Deşi este sănătos şi nu este suspect de coronavirus, reporterul Valentin Stan vrea să ne arate exact cum e viaţa în autoizolare. Experimentul este transmis 24 de ore din 24 pe site-ul observator.tv.

După doar câteva minute de la debutul experimentului, Vali a primit mesaje de la românii forţaţi să îşi petreacă timpul izolaţi, între patru pereţi. Irina este în Italia de 15 ani. De teama coronavirusului, stă de o săptămână în casă, alături de familie.

Irina Edward, româncă stabilită în Italia: Facem mâncare, facem dulciuri să treacă timpul. Ne uităm la filme. Ne găsim de treabă. Italienii aşa stau. Închişi. Nu se vede nimic. Nu mai trece timpul

Pentru Vali, reporterul Observator care dă testul izolării la domiciliu, prima zi de carantină a trecut destul de uşor. Internetul i-a fost cel mai bun "prieten". 

În lipsa activităţilor cu care este obişnuit, frigiderul ar putea fi o tentaţie. 

Valentin Stan, reporter Observator: Înainte să intru în carantină, un medic mi-a spus să am grijă ce mănânc, cât mănânc. Este motivul pentru care la început m-am cântărit. Undeva la 70 de kilograme am în momentul de faţă. O să mă cântăresc şi după cele 14 zile, să vedem dacă este vreo diferenţă

Diferenţă care poate să se vadă după două săptămâni în care efortul fizic şi munca de teren lipsesc. 

Valentin Stan, reporter Observator: Mulţi oameni m-au întrebat despre alimente, despre ce mănânc, dacă îmi ajung 14 zile proviziile făcute. Încă nu ştiu. Rămâne de văzut. Cert este că mi-am luat foarte multe conserve, mâncare congelată, desigur fructe, legume, cam tot ce ar trebui să aibă frigiderul unei persoane care două săptămâni nu iese din casă

Vali şi-a petrecut cea mai mare parte din timp răspunzând întrebărilor pe care le-aţi adresat fie pe pagina de Facebook, fie pe canalul de YouTube. Acolo o să vă întâlniţi şi în zilele următoare, unde vă aşteaptă dacă aveţi curiozităţi legate de carantina la domiciliu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Valentin Stan, reporterul Observator, în carantină 14 zile pentru un experiment jurnalistic

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"