Antena Meniu Search
x

Video Restricţii de circulaţie în pasajul Piaţa Presei Libere din Capitală: se lucrează la magistrala M6 de metrou

Accesul în Pasajul Piaţa Presei Libere din Capitală a fost restricţionat pe timp de noapte pentru lucrările la Magistrala 6 de metrou.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 24.04.2024, 09:20

Vezi și

"Restricţiile în pasajul Pieţei Libere au fost în acastă noapte şi, potrivit Metrorex, vor fi şi astăzi, de la ora 23 până joi, la 6 dimineaţa. Această măsură este necesară pentru montarea reperelor topografice pentru noua magistrală de metrou, care va duce la Aeroportul Otopeni", transmite Eduard Marin, reporter Observator.

Restricţii în pasajul de la Piaţa Presei

"În afara pasajului, pe carosabil, traficul nu este nici restricţionat, nici deviat. Autorităţile au luat această măsură de lucrări doar pe timpul nopţii, pentru a nu afecta în niciun fel traficul din zonă", adaugă Eduard Marin, reporter Observator.

"Întreaga magistrală 6 a metroului bucureştean va avea o lungime de 14,2 kilometri, 12 staţii noi de metrou şi 12 trenuri pe care Metrorex ar trebui să le cumpere. Lucrările ar trebui să fie gata până în anul 2027", mai spune Eduard Marin, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Restricţii de circulaţie în pasajul Piaţa Presei Libere din Capitală: se lucrează la magistrala M6 de metrou