Antena Meniu Search
x

Restricții de circulație pe mai multe șosele din România. Se circulă pe o singură bandă la Fetești, pe Autostrada Soarelui

Lucrări de asfaltare au loc pe autostrada A1 București-Pitești, pe sensul către Capitală, în Căscioarele, județul Giurgiu. De asemenea, în județul Vâlcea se aplică restricții de circulație pe DN7 și DN7A, în timp ce pe Autostrada Soarelui se aglomerează.

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 09:51

restricții de trafic pe Autostrada Soarelui
Restricții de circulație pe mai multe șosele din România. Se circulă pe o singură bandă la Fetești, pe Autostrada Soarelui - Shutterstock (arhivă)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că luni, până la ora 18:00, pe autostrada A1 București-Pitești, pe sensul către Capitală, au loc lucrări de asfaltare a carosabilului pe tronsonul kilometric 38 - 41, loc. Căscioarele, județul Giurgiu, astfel că este restricționată banda nr. 2.

Restricții de trafic în județul Vâlcea

Tot luni, în funcție de condițiile meteorologice, se aplică următoarele restricții de circulație în județul Vâlcea:

- DN 7, pe tronsonul kilometric 181+300 de metri - 181+400 de metri, pe raza localității Bujoreni, au loc lucrări de reabilitare a părții carosabile, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație.

Pe acelaşi subiect

- DN 7CC, pe tronsonul kilometric 5+400 de metri - 7+600 de metri, în afara localității Păușa, se lucrează la reparații asflatice, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale, dirijată de piloți de circulație.

- DN7A, pe tronsonul kilometric 48+900 de metri – 51, în afara localității Voineasa, se lucrează la taierea arborilor periculoși, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 minute, dirijată de piloți de circulație.

Aglomerație pe Autostrada Soarelui București - Constanța

Valorile de trafic au început să crească pe autostrada A2 sensul București - Constanța, pe sensul către litoral, în zona localității Fetești, județul Ialomița, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, când se va impune, polițiștii vor proceda la oprirea circulației pe sensul către București, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către Constanța, pentru fluidizarea traficului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Restricții de circulație pe mai multe șosele din România. Se circulă pe o singură bandă la Fetești, pe Autostrada Soarelui