Antena Meniu Search
x

Revelion 2018: Zeci de mii de oameni au petrecut în stradă în oraşele României

Zeci de mii de români au petrecut de Revelion... în stradă în marile oraşe din ţară. Cumpăna dintre ani a fost sărbătorită cu mega-concerte live.

Vezi și

Zeci de mii de români au petrecut de Revelion... în stradă în marile oraşe din ţară. Cumpăna dintre ani a fost sărbătorită cu mega-concerte live şi focuri impresionante de artificii. Ce să mai, noaptea a fost incendiară. Iar petrecerile nu s-au oprit aici. Oamenii au continuat distracţia alături de cei dragi, până spre dimineaţă.

Pe Valea Prahovei, 2018 a fost întâmpinat cu multă gălăgie, voie bună din plin şi un foc de artificii... spectaculos. Totul sub ochii a mii de turişti care au ales să întâmpine noul an la... înălţime.

La nici 30 de kilometri depărtare era la fel de mare veselie. Piaţa Sfatului din Braşov a fost arhiplină, iar focul de artificii în cinstea noului.... impresionant.

Şi Clujul a întâmpinat noul an cum se cuvine. Concertul din Piaţa Unirii i-a ţinut pe pretrecăreţi în priză. La Băile Felix, petrecerea de Revelion a fost aparte, iar 2018 i-a găsit pe românii de acolo în costum de baie... sub o ploaie de spumă. 

Timişorenii au intrat în noul an pe ritmuri de mambo şi... rock. La Târgu-Mureş s-a păstrat tradiţia. Îndrăgostiţii s-au sărutat sub vâsc la cumpăna dintre ani. Iar la Târgu Jiu, îndrăgostiţii au făcut pasul cel mare. 15 cupluri venite din ţară şi-au unit destinele la Poarta Sărutului.

Şi la malul mării a fost chef pe cinste. S-a petrecut greceşte şi pe ritmuri machedoneşti. Şi pensionarii au petrecut în noapte dintre ani. S-au distrat pe cinste pe patinoarul Dunărea din Galaţi.

Şi tot la Galaţi, mii de oameni au petrecut Revelionul... în stradă, antrenaţi de concertele live ale artiştilor. În Piatra Neamţ, o tânără a fost cerută în căsătorie chiar la miezul nopţii în faţa miilor de oameni care au venit în Centrul Civic.

În Piaţa Unirii din Focşani s-a dat Mega Revelionul. Oamenii au venit în număr mare şi au ciocnit câte un pahar de şampanie. Şi la Bacău a fost distracţie pe cinste, de Revelion. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Revelion 2018: Zeci de mii de oameni au petrecut în stradă în oraşele României