Antena Meniu Search
x

Video Revin weekendurile cu străzile pietonale în Bucureşti! Când se închide Calea Victoriei pentru şoferi şi devine scenă pentru spectacole

Revin weekendurile cu străzile pietonale în Bucureşti! Începând de astăzi, Calea Victoriei se închide pentru şoferi şi devine scenă pentru spectacole de stradă şi pentru plimbări.

de Redactia Observator

la 29.04.2023, 12:11

Vezi și

Acrobaţii, parade cu personaje, piese de teatru, animatori pe picioroange şi jonglerii. Sunt doar câteva dintre spectacolele care se vor desfăşura în următoarele luni pe străzile Capitalei.

Calea Victoriei va fi pietonală în fiecare weekend, între orele 10.00 şi 22.00

Anul trecut aproximativ 650.000 de bucureşteni s-au bucurat de cele 800 de evenimente artistice pregătite 50 de instituţii, operatori culturali şi artişti.

Anul acesta, pentru siguranța participanților la evenimente, pe arterele pe care nu mai circulă mașini se închid și pistele de biciclete. Calea Victoriei va fi pietonală în fiecare weekend, între orele 10.00 şi 22.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Revin weekendurile cu străzile pietonale în Bucureşti! Când se închide Calea Victoriei pentru şoferi şi devine scenă pentru spectacole