Antena Meniu Search
x

Video Revoltător: Cal lăsat să agonizeze peste 24 de ore, pe un câmp din Constanța, în urma unui accident rutier

Caz înfiorător în județul Constanța. Un cal grav rănit de o mașină, după un accident rutier produs între Negru Vodă și Dărăbani, agonizează pe un câmp de peste 24 de ore, fără ca autoritățile să intervină. Nimeni nu s-a gândit să îl transporte pe animal într-o unitate veterinară. Imagini și informații care pot afecta emoțional.

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 16:09

Vezi și

Potrivit Observator Constanțacalul ce are un picior rupt se chinuie pe câmp de peste 24 de ore. Animalul a fost abandonat fără milă în urma unui accident rutier ce s-a produs luni, între două mașini și o căruță. Poliția din Constanța a confirmat accidentul rutier și i-a solicitat stăpânului să își rezolve singur problema. Agenții au apelat și la primăria din Negru Vodă, în speranța că oficialii vor da o mână de ajutor. Între timp, membri ai asociației Save the Horses Romania au plecat în zona respectivă pentru a prelua animalul, după ce îi vor acorda primele îngrijiri medicale. Medicii vor decide ulterior dacă există vreo șansă de recuperare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Revoltător: Cal lăsat să agonizeze peste 24 de ore, pe un câmp din Constanța, în urma unui accident rutier