Antena Meniu Search
x

Rezultatele loto, "mană cerească" pentru un student din Iaşi. Corneliu a dat lovitura cu un bilet gata completat. Ce va face cu banii: "Îmi doresc niște schimbări În viață"

"Am câştigat la loto!" Sunt cuvintele pe care visează să le rostească o mulţime de români şi nu numai, care îşi încearcă norocul constant la tragerile Loteriei Române şi care urmăresc de fiecare dată, cu sufletul la gură, rezultatele loto. Doar o parte trăiesc însă şi emoţia de a auzi numerele jucate, iar Corneliu Mircea Toma este unul dintre norocoşi. Tânărul student la Iaşi spune că premiul de 30.000 de lei la Joker a venit ca o mană cerească. Acesta a mărturisit şi ce are de gând să facă acum cu banii.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 18:37

Tânărul român a dat lovitura şi a câştigat la loto. Ce va face cu premiul de la Joker
Tânărul român a dat lovitura şi a câştigat la loto. Ce va face cu premiul de la Joker - Facebook

Rezultatele loto i-au adus veşti bune unui tânăr român, care s-a trezit peste noapte mai bogat cu 30.000 de euro. Potrivit Loteriei Române, Corneliu Mircea Toma este un jucător pasionat, care a sperat ani la rând că "ce-i al lui e pus deoparte". Iar acum, viitorul inginer a "tras lozul câştigător" şi a adat lovitura la Joker.

Tânărul român a dat lovitura şi a câştigat la loto. Ce va face cu premiul de la Joker

Atunci când a plecat la agenție să joace, Corneliu Mircea Toma din Huși, județul Vaslui, a decis să aleagă un bilet gata completat de pe panoul cu bilete. A ales unul la Loto 6 din 49, unul la Loto 5 din 40 și unul la Joker. Nu a stat mult pe gânduri, iar rezultatul a fost o mare surpriză.

"Am ales și am... cules peste 30.000 de lei, la Joker. O sumă care, pentru mine, mană cerească s-a dovedit a fi! Nici nu m-am așteptat! Sunt student la Iași, iar ca orice tânăr, Îmi doresc niște schimbări în viață. Pe de altă parte, se apropie vacanța de vară și îmi făcusem niște planuri, dar... până la aflarea veștii câștigului, au rămas la stadiul de planuri! Iar în afară de distracție, vreau să-mi ajut părinții, pentru că și ei mă ajută foarte mult!", povesteşte tânărul.

Joi, 15 iunie 2023, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Rezultatele la tragerile loto ale zilei pot fi verificate pe site-ul Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Rezultatele loto, "mană cerească" pentru un student din Iaşi. Corneliu a dat lovitura cu un bilet gata completat. Ce va face cu banii: "Îmi doresc niște schimbări În viață"