Antena Meniu Search
x

Video Ricchi e Poveri, cea mai iubită trupă italiană, a umplut din nou Sala Palatului. Sute de oameni au cântat în cor "Sarà perché ti amo" 

Ricchi e Poveri, faimoasa trupă de muzică pop, a umplut din nou Sala Palatului. Sute de oameni de toate vârstele au venit să cânte alături de ei cele mai cunoscute versuri ale anilor '70. Distracţia a fost una pe măsura aşteptărilor.

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 08:48

Vezi și

Înspiraţia numelui "Ricchi e Poveri", în traducere din italiană "sărac şi bogat" a venit chiar din povestea de viaţă a membrilor trupei. Atunci când s-au unit, în 1967, erau doar nişte tineri la început de drum, cu buget mic dar cu o speranţă nemărginită. Aşa a luat naştere un fenomen, o trupă cunoscută în toată lumea , care şi acum, după 50 de ani, încă e iubită chiar şi de către tineri.

Sala Palatului a fost plină de fani de toate vârstele

Femeie: De abia aşteptăm. Iubesc Italia, iubesc această formaţie de când m-am născut, chiar dacă par tânără am nişte amintiri cu această formaţie.

Sala Palatului s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru sutele de fani de toate vârstele, veniţi să fredoneze alături de trupă hiturile anilor '70.

Pe acelaşi subiect

Ricchi e poveri nu sunt la primul concert în România şi spun că este deja o tradiţie să vină aici.

Ricchi e Poveri: Acasă. Pentru că oamenii sunt foarte afectuoşi, ne arată foarte multă iubire şi ne face foarte multă plăcere. Eu vin aici de multe ori chiar şi în vacanţă, să petrec un weekend, şi îmi face multă plăcere. 

Au cunoscut celebritatea la celebrul festival San Remo, ediția din 1970, iar acum, după 50 de ani, au fost selectaţi din nou să participe.

Ricchi e Poveri: E un lucru foarte mare după atâţia ani să ne întoarcem la un festival care ne-a lansat. Prima melodie importantă am cântat-o la San Remo.

O melodie emblematică pentru întreaga lume: "Sarà perché ti amo"

"Sarà perché ti amo" este melodia care a reuşit să vândă peste 20 de milioane de discuri. Si acum, după decenii de existenţă, biletele la concertele Ricchi e Poveri sunt mereu sold out.

Au încheiat vizita în România cu promisiunea că vor reveni curând, şi au transmis un mesaj fanilor din toată ţara.

Ricchi e Poveri: Mulţumesc! Vă dorim un Crăciun fericit! Şi un an bun, din tot sufletul! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ricchi e Poveri, cea mai iubită trupă italiană, a umplut din nou Sala Palatului. Sute de oameni au cântat în cor "Sarà perché ti amo"