Antena Meniu Search
x

Video Richard Abou Zaki, cel mai bun chef bucătar din Italia. Juratul de la "Chefi la Cutițe" a luat cel mai important premiu din industria gastronomică

Cel mai bun chef bucătar din Italia e român! A uimit criticii din Pensinsulă cu talentul său. Într-o gală fastuoasă, desfășurată la Milano, Richard Abou Zaki – da, juratul de la "Chefi la Cutițe" - a luat cel mai important premiu din industria gastronomică. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 22.04.2024, 21:37

Vezi și

La Milano s-a premiat astăzi excelența în arta gastronomică. Vorbim de a 17-a ediţie a Identita Golose, Le Guide Ristoranti 2024. Sunt chefi sub 40 de ani, veniţi nu doar din Italia, ci din toată lumea, care au convins şi încântat.

Richard Abou Zaki, cel mai bun chef bucătar din Italia

Richard Abou Zaki a devenit astăzi oficial cel mai bun chef bucătar din Italia, după ce anul trecut a primit premiul cea mai mare surpriză făcutăcriticilor prin genialitatea, seriozitatea şi profesionalismul său din bucătărie. Din juriu, pe lângă critici şi jurnalişti de profil au fost şi propietari de restaurante cu 3 stele Michelin. 

Richard nu este acum alături de noi, tocmai pentru că, se află la Centrul Internaţional de Gastronomie Identita Golose unde marii câştigători ai serii îşi arată măiestria în cadrul unei cine exclusiviste, unde fine diningul e cuvântul de ordine. Ce s-a întâmplat astăzi la Milano, vă arătăm în eclusivitate mâine, la Observator 19. Până atunci nu rataţi o nouă ediţie a showului Chefi la Cuțite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 21 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Richard Abou Zaki, cel mai bun chef bucătar din Italia. Juratul de la "Chefi la Cutițe" a luat cel mai important premiu din industria gastronomică