Antena Meniu Search
x

Video Rival în dragoste, strivit cu mașina în Slatina. Bărbatul călcat de BMW și târât pe trotuar ar fi cucerit-o pe fosta iubită a șoferului nemilos

Incident şocant pe o stradă din Slatina! Un bărbat a fost călcat intenţionat cu maşina şi târât pe asfalt după o şicanare în trafic. Totul s-a întâmplat în miezul zilei, sub privirile îngrozite a zeci de oameni. Agresorul de la volan a rămas baricadat în maşină până la sosirea poliţiştilor, cărora le-a explicat motivul halucinant al atacului. Imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 19:36

Vezi și

După o şicanare în trafic, victima se dă jos la şoferul din spatele său pentru a-i cere socoteală. Nu apucă să spună prea multe. Bărbatul de la volan îl prinde ca într-o menghină între maşini, apoi victima cade şi e târâtă pe şosea până când ajunge sub roţi. Şoferul încearcă să se dea jos din maşină, probabil ca să fugă, însă este oprit la timp de un martor. De frica mulţimii revoltate se baricadează în maşină. Cei care asistă la incident sună la 112. 

După 70 de secunde o ambulanţă este oprită în trafic. Şoferul-agresor şi pasagerul rămân în maşină şi refuză să o mute. Mai mulţi oameni ridică autoturismul pentru ca medicii să reuşească să ajungă la victima rănită.

Intervenţia promptă a făcut diferenţa între viaţă şi moarte la Slatina

  • Diana Speretoiu, reporter Observator: Imediat după incident, şoferul a fost încătuşat şi dus la audieri. Anchetatorii urmează să stabilească de la ce a pornit totul, dacă cei doi se cunoşteau sau vorbim despre un conflict spontan. 
Pe acelaşi subiect

Potrivit surselor judiciare, o femeie ar fi fost mărul discordiei. Bărbatul lovit doar ce ar fi cucerit-o pe fosta iubită a şoferului agresor. Orbit de gelozie, individul şi-ar fi urmărit rivalul încă de dimineaţă. Victima a suferit mai multe fracturi şi luxaţii la bazin.

  • Florin Popa, director medical Spital Slatina: Au fost reduse luxaţiile de către colegii de la Ortopedie, după care pacientul a fost transferat către o unitate superioară, la Bucureşti. 

Şoferul este cercetat pentru tentativă de omor şi riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare

Şoferii care claxonează fără motiv sau fac şicane în trafic riscă amenzi de aproape 3 mii de lei, după noua lege aplicată anul trecut. Până în septembrie anul acesta au fost date peste 1800 de astfel de sancţiuni, mai multe decât în tot anul 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Rival în dragoste, strivit cu mașina în Slatina. Bărbatul călcat de BMW și târât pe trotuar ar fi cucerit-o pe fosta iubită a șoferului nemilos