Antena Meniu Search
x

Robert Tănase este proxenetul care a băgat-o în comă pe Ioana Condea, românca moartă în Germania

Robert Tănase este proxenetul care a băgat-o în comă pe Ioana Condea, românca moartă în Germania, la 4 ani după ce a fost victima unui atac sălbatic. Tânăra a stat de atunci în comă. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.01.2019, 12:50

Robert Tănase este proxenetul care a băgat-o în comă pe Ioana Condea, românca moartă în Germania, la 4 ani după ce a fost victima unui atac sălbatic. Tânăra a stat de atunci în comă. 

Robert Tănase, proxenetul care a bătut-o cu bestialitate pe Ioana Condea, este originar din Prahova. După ce a fost condamnat în România la 3 ani de închisoare, pentru furt, șantaj și infracțiuni rutiere, individul a fost dat în urmărie internațională. Ulterior, Robert Tănase a fost acuzat și de autoritățile germane și de tentativă de omor. Acesta, fost lider al proxeneților, a sechestrat-o și obligat-o pe Ioana Condea să se prostitueze.

Ioana Condea, tânăra din Poiana Câmpina care a fost schinguită de proxenetul român, a murit. Femeia care avea 24 de ani se afla de mai bine de patru ani în comă, dar a supravieţuit fiind îngrijită de măicuţe într-o clinică privată. 

Potrivit mamei sale, Ioana a murit în data de 13 ianuarie, dar familia a fost înştiinţată abia miercuri 23 ianuarie. Părinţii Ioanei au nevoie acum de 5000 e euro pentru a-i aduce în ţară trupul neînsufleţit al fetei. 

Pe acelaşi subiect

Ioana a plecat în 2014 în Germania, ademenită de o prietenă care se prostitua în bordeluri sau în stradă. Iniţial mama Ioanei a crezut că fiica ei lucrează într-un cămin de bătrâni, dar a realizat că lucrurile nu stau întocmai când nu a mai putut să dea de ea o lungă perioadă de timp.

Romert Tănase a bătut-o pe Ioana până a băgat-o n comă

Robert Tănase e bărbatul care a bătut-o pe Ioana până a lăsat-o inconştientă. Fata a refuzat să se mai prostitueze şi să-i dea lui banii. Ioana a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cameră de motel dintr-un oraş din Germania. Era rănită la cap şi avea arsuri pe corp, inclusiv în zona intimă. Iniţial s-a crezut că a fost victima unui client, dar în urma anchetei s-a stabilit că agresor a fost Robert Tănase, soţul prietenei care o ademenise pe Ioana în Germania. 

Robert a fost condamnat la opt ani de închisoare şi îşi execută pedeapsa în Germania. Bărbatul era în realitate proxenetul celor două românce. Se căsătorise cu una dintre ele pentru a nu da de bănuit autorităţilor germane.

Ioana Condea nu şi-a mai revenit de la bătaia primită de la proxenet. Loviturile primite în zona capului au transformat-o într-o legumă. Nu-şi mai putea folosi nici mâinile, nici picioarele şi nu mai putea vorbi. Era însă conştientă, comunica cu privirea cu mama sa şi a plâns atunci când şi-a văzut copilul pe care îl avea dintr-o relaţie anterioară pelcării în Germania. Băiatul său, David, este în grija bunicii materne care locuieşte la Poiana Câmpina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Robert Tănase este proxenetul care a băgat-o în comă pe Ioana Condea, românca moartă în Germania