Antena Meniu Search
x

Rodica a murit zdrobită într-o cruce de marmură de la marginea șoselei, la Mangalia. Martor: ”Încerc să îmi revin"

O femeie de 46 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-o cruce de marmură de la marginea drumului, la ieșire din Mangalia. Rodica se îndrepta spre casă, în localitatea 23 August, când a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara părții carosabile. ”Încerc să îmi revin, nu am văzut așa ceva în viața mea”, spune un martor la accident.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.12.2020, 13:56

Rodica a murit zdrobită într-o cruce de marmură de la marginea șoselei, la Mangalia
Rodica a murit zdrobită într-o cruce de marmură de la marginea șoselei, la Mangalia - Facebook Mangalia - Comunitate Online
  • Accidentul s-a petrecut pe DN 39, la ieșire din municipiul Mangalia către Constanța. 
  • Şoferiţa, o femeie de 46 de ani din localitatea 23 August, a murit pe loc.

Accidentul s-a petrecut duminică după-amiază, pe DN 39, la ieșire din municipiul Mangalia către Constanța. 

Oamenii legii au stabilit că autoturismul condus de femeia de 46 de ani a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se.

Martor accident: ”Nu am văzut așa ceva în viața mea”

Martorii spun însă că ea ar fi circulat cu viteză. Din acest motiv ar fi pierdut controlul direcției și a lovit o cruce de marmură de la marginea șoselei, apoi mașina s-a răsturnat. Impactul a fost extrem de violent, femeia fiind aruncată din mașină.

"Eu am văzut accidentul. Încerc să îmi revin, nu am văzut asa ceva în viața mea... Mașină zburând!!! Veneam de la Constanța, doamna cu accidentul pleca spre Constanța, cred ca a avut viteza, a pierdut controlul volanului și a lovit o cruce de marmură și a fost aruncata din mașină!", a povestit o femeie care a fost martoră la accident, potrivit dobrogea.tv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Rodica a murit zdrobită într-o cruce de marmură de la marginea șoselei, la Mangalia. Martor: ”Încerc să îmi revin"