Antena Meniu Search
x

Video Roger Federer, vizită discretă în România. Elveţianul a petrecut o zi la Bucureşti: motivul pentru care a anulat întâlnirea cu Ilie Năstase

Vizită discretă în România a lui Roger Federer. Elveţianul a petrecut o zi la Bucureşti, ca să filmeze o reclamă pentru o firmă auto germană. Trebuia să se întâlnească şi cu Ilie Năstase, dar nu a mai putut din cauza programului foarte aglomerat. Fostul număr 1 mondial a fost fotografiat la plecare, pe aeroport. Îmbrăcat sport, "Mister Perfect", aşa cum a fost supranumit, a decolat spre Dubai la bordul unui avion de linie.

de Redactia Observator

la 27.05.2023, 19:38

Vezi și

Discret, ca întotdeauna, Roger Federer nu şi-a anunţat sosirea. Îmbrăcat lejer şi purtând o şapcă, a acceptat să fie fotografiat la intrarea în ţară de către poliţiştii de frontieră, care au postat apoi poza pe pagina de facebook a instituţiei.

Federer a mai fost în ţara noastră în 2004

Elveţianul a filmat aproape de Bucureşti o reclamă pentru un celebru brand de automobile. Fostul campion este imaginea unui producător german de mașini de lux. "Mister Perfect" nu a petrecut însă mult timp în România. Deşi avea programată o înregistrare video şi cu Ilie Năstase, Federer a plecat spre Dubai. "Trebuia să ne întâlnim, dar nu a mai avut timp şi a plecat direct la aeroport. Doar trebuie să zică două cuvinte, cum zic ceilalţi jucători. Este un documentar despre mine şi-au dat interviuri toţi foştii jucători, Borg, Connor, Smith", a declarat Ilie Năstase.

Federer a mai fost în ţara noastră în 2004, când a dat piept cu tricolorii, la Davis Cup. Andrei Pavel şi Victor Hănescu s-au declarat învinşi de cel care abia devenise numărul 1 mondial. "A venit fără fiţe, fără oameni după. El a venit să-şi facă treaba. Am avut câteva interacţiuni şi a fost foarte amabil, de câteva ori m-a intrebat cum mai sunt, ce se mai întâmplă în România cu tenisul. Adică era interesat de ce se mai petrece cu fiecare jucător în parte", a declarat Victor Hănescu. "Experienţele de pe teren n-au fost aşa bune, l-am bătut doar o dată, în rest el m-a bătut de şapte ori. Dar omul e...The GOAT. Un băiat care ştie să aibă modestie, un adevărat campion, de aia a ajuns unde a ajuns şi pentru tenisul mondial a fost unul dintre cei mai iubiţi ai tuturor timpurilor", a declarat Andrei Pavel.

Roger Federer, care a adunat de-a lungul carierei 20 de titluri de Grand Slam, s-a retras din activitate anul trecut, în noiembrie, la vârsta de 41 de ani. În cadrul aceluiaşi eveniment, compania cu care are contract a expus un model auto unicat, în nuanța Neon Yellow, care îi poartă semnătura fostului mare jucător de tenis. A fost vândut ulterior cu peste 212.000 de euro la o licitaţie, iar banii au fost folosiţi pentru a renova un teren de tenis deschis publicului la Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Roger Federer, vizită discretă în România. Elveţianul a petrecut o zi la Bucureşti: motivul pentru care a anulat întâlnirea cu Ilie Năstase