Antena Meniu Search
x

Video Român, jefuit de un conaţional în vacanţa în Grecia. Bărbatul, care a rămas fără bani, carduri şi acte, oferă 1.000 de euro pentru găsirea hoţului

Un român susţine că a fost jefuit de un alt român în timpul vacanţei din Grecia! Furtul ar fi avut loc într-o piaţă din Sithonia, iar bărbatul este dispus să ofere recompensă celui care îl ajută să-l prindă pe făptaş. Hoţul ar fi fugit cu portofelul plin cu carduri şi acte. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 22.06.2023, 17:33

Vezi și

1000 de euro. Atât e dispus să ofere bărbatul pentru a afla cine este cel care l-a lăsat fără portofel, fără bani şi fără actele necesare revenirii în țară.

1.000 de euro pentru găsirea hoţului

Când şi-a dat seama că a rămas fără toate acestea, după ce a depus plângere la poliţia din Grecia, turistul român a început propria anchetă, a cerut imagini de pe camerele de supraveghere şi le-a postat pe mai multe grupuri, în încercarea de a-l identifica pe presupusul hoţ.

Până la această oră, nici el şi nici politiştii nu l-au prins. Potrivit unor surse, însă, bărbatul ar fi din județul Dolj şi nu ar fi prima oară când are astfel de activități.

Între timp, românul jefuit va lua, cel mai probabil, legătura cu reprezentanții Consulatului de la Salonic, pentru a primi noi documente cu care să se întoarcă în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Român, jefuit de un conaţional în vacanţa în Grecia. Bărbatul, care a rămas fără bani, carduri şi acte, oferă 1.000 de euro pentru găsirea hoţului