Antena Meniu Search
x

Român mort în Israel în confruntarea cu Hamas. Era soldat în Forţele de Apărare Israeliene şi avea dublă cetăţenie

Război în Israel. Un român cu dublă cetăţenie şi care era soldat în Forţele de Apărare Israeliene a murit în atacurilor comise de Hamas împotriva Israelului.

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 13:42

Român mort în Israel după atacurile Hamas. Era soldat în Forţele de Apărare Israeliene şi avea dublă cetăţenie
Român mort în Israel după atacurile Hamas. Era soldat în Forţele de Apărare Israeliene şi avea dublă cetăţenie - Profimedia

"Suntem profund întristaţi de pierderea unei persoane cu dublă cetăţenie, română şi israeliană, care servea în Forţele de Apărare Israeliene. Sincere condoleanțe familiei victimei. Suntem solidari cu Israelul în aceste vremuri dificile. România condamnă ferm atacurile în curs asupra populației", a anunţat Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti. 

Premierul confirmă moartea unui român în Israel

"Contextul internațional impune solidaritate între statele partenere, ma refer la tragedia prin care trece Israel după cele prin care trece poporul ucrainean. România condamnă cu tărie atacurile teroriste și îmi exprim regretul profund, condoleanțe. Un cetățean roman a decedat în conflict, statul israelian e îndreptați să-și apere tara cu toate forțele!" a declarat premierul Marcel Ciolacu, aflat în Bulgaria. 

Militar cu cetățenie româno-israeliană, mort în timpul confruntărilor cu Hamas

Un militar cu dublă cetățenie, israeliană și română, a murit în timpul confruntărilor cu Hamas, confirmă Ministerul român al Afacerilor Externe. "Suntem profund întristați de pierderea unui cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română, care deservește în IDF”. MAE transmite "sincere condoleanțe familiei victimei". "Suntem solidari cu Israelul în aceste vremuri dificile. România condamnă ferm atacurile în curs asupra populației din Israel", se arată în încheierea postării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Român mort în Israel în confruntarea cu Hamas. Era soldat în Forţele de Apărare Israeliene şi avea dublă cetăţenie