Un român a murit strivit de stânci în Alpii italieni. Paraşuta i s-a stricat, a căzut în gol 150 de metri

Publicat: 03.11.2018, 22:39.
Actualizat: 03.11.2018, 22:58

Un român a murit strivit de stânci în Alpii italieni, după ce paraşuta i s-a stricat şi a căzut în gol 150 de metri. În vârstă de 40 de ani, românul practica base jumping, un sport în care plonjezi de pe stânci uriaşe în gol şi aterizezi ajutat de paraşută.

Român mort în Alpii italieni

Un român a murit strivit de stânci în Alpii italieni. Paraşuta i s-a stricat, a căzut în gol 150 de metri

giornaletrentino.it

Un român a murit strivit de stânci în Alpii italieni, după ce paraşuta i s-a stricat şi a căzut în gol 150 de metri. În vârstă de 40 de ani, românul practica base jumping, un sport în care plonjezi de pe stânci uriaşe în gol şi aterizezi ajutat de paraşută.

Presa din peninsulă scrie că românul a sărit alături de alţi trei conaţionali de pe Becco dell'Aquila, dar paraşuta nu i s-a mai deschis şi a căzut 150 de metri în gol, strivindu-se de stânci.

Ceilalţi trei români au aterizat lângă el şi al alertat salvatorii montani. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. Un elicopter a venit şi a ridicat corpul, coborându-l la baza muntelui.

Citește și:

Românii s-au lansat de pe Becco dell'Aquila, un vîrf extrem de popular între practicanţii acestui sport.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.