Antena Meniu Search
x

Român din Veneția spulberă pe trecere cu bolidul său Audi R8 un tânăr, apoi fuge și se ascunde

Un tânăr de doar 20 de ani a fost spulberat pe trecere de un alt tânăr, român, de 23 de ani, posesorul unui Audi R8, un bolid deosebit de puternic.

Un tânăr de doar 20 de ani a fost spulberat pe trecere de un alt tânăr, român, de 23 de ani, posesorul unui Audi R8, un bolid deosebit de puternic.

Românul circula cu o viteză foarte mare pe via Romea, Dogaletto, o provincie a Veneției, iar la trecere l-a luat în plin pe tânărul de 20 ani, aruncându-l în șanț, după care și-a continuat drumul în mare viteză, fără să oprească și să ajute victima, care poate mai era în viață.

Român la volanul unui bolid Audi R8

Carabinierii au descoperit că vinovat de accident se face un rezident român din Campagna Lupia, în vârstă de 23 de ani, în urma unei investigații de amploare.

Pe acelaşi subiect

Tânărul lovit este de origine marocană, a fost salvat și transportat imediat la Spitalul din Dolo, în stare gravă, ca rezultat al numeroaselor leziuni suferite.

Tânărul s-a prefăcut că nu înțelege ce vor polițiștii de la el

Doar câteva ore, polițiștii sunt pe urmele românului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, care atunci când a deschis ușa polițiștilor a spus inițial că nu înțelege ce vor oamenii legii de la el.

Totuși, atunci când carabinerii i-au cerut să deschidă garajul, românul a recunoscut totul.

Bolidul avea urme de sânge pe capotă și parbriz

Înăuntru se afla un Audi R8 făcut praf în partea din față, cu urme de sânge pe capotă și pe parbriz.

Prin urmare, operațiunile de verificare au fost declanșate după identificarea românului, care a fost acuzat de o serie de infracțiuni grave. Mașina a fost confiscată, permisul de conducere retras.

Românul și-a recunoscut propria răspundere, justificând că a plecat după accident, pentru că era înspăimântat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Român din Veneția spulberă pe trecere cu bolidul său Audi R8 un tânăr, apoi fuge și se ascunde