Antena Meniu Search
x

Video România caută IT-işti şi sudori. Topul celor mai mari salarii şi judeţele care au cele mai bune oferte: în Bucureşti se caută profesori

Platformele de recrutări online sunt pline de anunţuri atractive pentru cei care vor un job bine plătit. Atunci când vine vorba despre cel mai bine remunerate locuri de muncă, IT-ul ocupă prima poziţie, fiind și una dintre cele mai căutate meserii.

Alin Stan
de Alin Stan

la 24.08.2021, 08:42

Vezi și

Cel mai bine plătit job este în domeniul IT. Un salariat care lucrează în acest domeniu poate câştiga suma de 5.000 de euro pe lună. Pe locul doi se află cei care lucrează în domeniul furnizării de energie, aceştia pot câştiga până la 4.000 de euro pe lună. Pe locul 3 se află sudorii: aceştia pot câştiga chiar şi 3.000 de euro pe lună. Un profesor, pe de altă parte, poate câştiga 1.300 de euro pe lună.

În ceea ce priveşte cererea şi oferta, Braşovul se află pe primul loc atunci când vine vorba de anunţuri de angajare în domeniul IT. În Bucureşti se caută în principal oameni specializaţi în domeniul energetic şi profesori, iar în Constanţa la mare căutare sunt sudorii. La polul opus, cele mai puţine oferte de angajare, sunt în judeţele Olt, Călăraşi, Teleorman, Suceava, Bacău şi Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » România caută IT-işti şi sudori. Topul celor mai mari salarii şi judeţele care au cele mai bune oferte: în Bucureşti se caută profesori