Antena Meniu Search
x

Curs valutar

România, pe harta viitoarelor cuceriri ale TERORIŞTILOR SIIL

România este inclusă pe lista neagră a teroriştilor SIIL. Aceştia vor să cucerească România.

de Redactia Observator

la 01.07.2014 , 13:59

 România este inclusă pe lista neagră a teroriştilor SIIL. Aceştia vor să cucerească România, după ce au preluat, în doar câteva săptămâni, controlul asupra jumătăţii nordice a Irakului şi a unei mari părţi din Siria.

Asta reiese dintr-o hartă publicată pe o pagină de socializare a organizaţiei teroriste. Aceasta a început să circule pe Internet cu ocazia primei zile a Ramadanului – 28/29 iunie – zi în care SIIL a proclamat ca reprezintă “Califatul Islamic”, stârnind critici chiar şi din partea al Qaeda.

„Dacă nu credeţi în democraţie, laicitate, naţionalism şi alte asemena gunoaie occidentale şi vă îndreptaţi spre religie şi credinţă, atunci, în numele lui Allah, estul şi vestul vi se vor supune. Aceasta este promisiuniunea pe care v-o face Allah”, susţine un comunicat difuzat de „Califat” în mai multe limbi de circulaţie internaţională.

Articolul continuă după reclamă

Harta publicată de presa din întreaga lume arată că ambiţiile SIIL nu s-ar limita doar la statele Orientul MIjlociu, ci s-ar extinde şi asupra nordului Africii, Asiei Centrale, Spaniei şi Europei de Sud-Est. România, Moldova, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Austria, Ucraina, Cehia, Slovacia şi fostele republici Iugoslave ar urma să facă parte din provincia “Orobpa” (Europa) a Califatului, potrivit acestei hărţi, care circulă pe Internet de câteva zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » România, pe harta viitoarelor cuceriri ale TERORIŞTILOR SIIL