Antena Meniu Search
x

România trimite ajutor militar Ucrainei: muniție și echipamente militare. Va prelua răniții

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, anunţă, duminică, noi măsuri luate de România pentru sprijinirea Ucrainei. România va acorda un ajutor în valoare de 3 milioane de euro, constând în combustibil, veste antiglonţ, căşti, muniţie, echipamente militare, dar şi alimente, apă şi medicamente.

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 11:07

România trimite ajutor militar Ucrainei: muniție și echipamente militare. Va prelua răniții
România trimite ajutor militar Ucrainei: muniție și echipamente militare. Va prelua răniții - Facebook

”Guvernul României a decis ca, după ce în Ucraina a ajuns deja o primă tranşă de medicamente şi echipamente sanitare donate de ţara noastră, astăzi să fie transmisă o a doua tranşă de ajutoare în valoare totală de 3 milioane de euro, constând în combustibil, veste antiglonţ, căşti, muniţie şi echipamente militare, alimente, apă şi medicamente. Totodată, Guvernul României anunţă disponibilitatea de a prelua răniţii ucraineni în spitalele din reţeaua militară şi civilă din ţara noastră” a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Executivul a primit pe platforma special lansată 1.269 de oferte de sprijin din partea societății civile, agenților economici, altor categorii de voluntari, constând în alimente, apă, medicamente, cazare, transport și alte forme de sprijin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » România trimite ajutor militar Ucrainei: muniție și echipamente militare. Va prelua răniții