Antena Meniu Search
x

Video Românii, din nou în febra cumpărăturilor și goana după cadouri. Ce program au magazinele în Ajunul Crăciunului

Dacă mai aveți de făcut cumpărături de Crăciun, grăbiţi-vă. Azi încă mai sunt supermarketuri deschise în Bucureşti, însă vor avea program mai scurt decât de obicei. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 24.12.2022, 11:16

Vezi și

Românii au intrat din nou în febra cumpărăturilor și în goana după cadouri pentru cei dragi. Este Ajunul Crăciunului, așa că nu multe magazine vor fi deschise sau vor avea program de lucru normal. Trebuie să vă grăbiți dacă vreți să faceți cumpărături, căci mâine magazinelor vor fi închise.

”Încet încet, lumea începe să vină, să facă ultimele cumpărături. Marile lanțuri de magazine și supermarketuri din țara noastră vor avea un program special în perioada sărbătorilor de iarnă. Unele din ele vor fi închise complet, iar altele vor avea un program mai scurt decât de obicei. Pe data de 24 decembrie vom avea magazine deschise ăn intervalul orar 7:00 dimineața și ora 21:00. Evident fiecare supermarket își va stabili propriul program.

Mâine, în prima zi de Crăciun, toate vor fi închise complet, iar de pe data de 26 cumva activitatea își va reveni la normal. Vom găsi magazine deschise în intervalul orar 7:00 - 22:00. Și în acest caz, fiecare supermarket își va stabili propriul program. Cei care nu au reușit să-și facă cumpărăturile până acum sau să aleagă cadoul pentru cei dragi, ar cam trebui să se grăbească pentru că timpul este limitat și ca nu cumva să rămână fără lucrurile importante pe care să le pună pe masa de Crăciun”, a transmis reporterul Observator, Alin Stan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Românii, din nou în febra cumpărăturilor și goana după cadouri. Ce program au magazinele în Ajunul Crăciunului