Antena Meniu Search
x

Romeo Stavarache, fostul primar al Bacăului, eliberat din închisoare după aproape doi ani. Primele declaraţii

Romeo Stavarache, fostul primar al Bacăului, a fost eliberat, în cursul zilei de joi, din Penitenciarul Vaslui, unde a stat aproape doi ani după gratii.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.08.2019, 16:50

Romeo Stavarache a fost condamnat la închisoare pentru luare de mită
Romeo Stavarache, eliberat din închisoare după aproape doi ani - Captură Video

Romeo Stavarache, fostul primar al Bacăului, a fost eliberat, în cursul zilei de joi, din Penitenciarul Vaslui, unde a stat aproape doi ani după gratii.

Stavarache a fost condamnat, în noiembrie 2017, la patru ani de închisoare, cu executare, pentru luare de mită.

Stavarache a petrecut aproape un an şi nouă luni după gratii

Stavarache a fost găsit vinovat că, în perioada în care a fost primarul Bacăului, a atribuit mai multe contracte cu dedicaţie.

A stat însă doar aproximativ un an şi nouă luni după gratii şi din cauza faptului că a petrecut mai multe luni în arest preventiv.

La ieşirea din Penitenciarul Vaslui, Stavarache a făcut şi primele declaraţii precizând că "a fost greu, am stat destul după gratii, a fost o perioadă complicată, dar acum nu mai vreau decât să-mi revăd familia".

Stavarache continuă să se considere nevinovat şi a spus că "adevărul va ieşi întotdeauna la iveală, mai devreme sau mai târziu".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Romeo Stavarache, fostul primar al Bacăului, eliberat din închisoare după aproape doi ani. Primele declaraţii