Antena Meniu Search
x

Ea este Roxana, tânăra ucisă împreună cu fiica şi mama sa pe podul din Ovidiu de un şofer beat

Roxana Cumpăratu este tânăra mămică ucisă seara trecută pe podul din Ovidiu de un şofer beat. În teribilul accident a murit şi fetiţa Roxanei, în vârstă de 3 ani, dar şi mama ei.

Roxana Cumpăratu este tânăra mămică ucisă seara trecută pe podul din Ovidiu de un şofer beat. În teribilul accident a murit şi fetiţa Roxanei, în vârstă de 3 ani, dar şi mama ei.

Tânăra în vârstă de 31 de ani se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai, împreună cu mama sa, care se afla pe scaunul din dreapta, o altă femeie care era în spate şi fetiţa sa care era aşezată într-un scaun special, ancorat în centura de siguranţă, pe banchetă.

Cele trei se îndreptau dinspre Constanţa spre Tulcea când, la un moment dat, pe podul din Ovidiu, maşina lor a fost spulberată de un şofer beat care conducea un SUV Mercedes ML cu o viteză de peste 100 de km/h.

Pe acelaşi subiect

Totul s-a întâmplat în jurul orei 18.30, pe DN 2A, la ieşire din Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, pe podul din localitate.

Şoferul vinovat, Ionuţ Mane, un tânăr de 33 de ani, din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, conducea beat şi cu viteză, în condiţiile în care afara ploua, iar drumul era ud.

Trei suflete ucise într-o secundă de un şofer beat

Au urmat clipe de coşmar pe podul din Ovidiu după ce cele două autoturisme s-au ciocnit frontal.

În urma impactului, maşina în care se aflau cele trei femei şi copilul de 3 ani s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

De cealaltă parte, maşina şoferului vinovat s-a răsturnat şi a ajuns la câteva zeci de metri depărtare.

Martorii accidentului au rămas şocaţi când s-au apropiat de maşina victimelor şi le-au văzut pe femei pline de sânge.

Au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat numeroase echipaje de Ambulanţă, SMURD, ISU Dobrogea şi Poliţie Rutieră.

Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru scoaterea victimelor din maşina distrusă.

Din nefericire, pentru şoferiţă şi mama ei, medicii nu au mai putut face nimic. Fetiţa în vârstă de 3 de ani a fost transportată la spital, însă odată ajunsă la spital a intrat în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitată.

Cea de-a treia femeie aflată în maşină a fost rănită, însă viaţa ei nu este în pericol.

Astăzi, şoferul vinovat a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi refuz de recoltare a probelor biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Ea este Roxana, tânăra ucisă împreună cu fiica şi mama sa pe podul din Ovidiu de un şofer beat