Antena Meniu Search
x

Mamă, fiică şi nepoată, ucise în accidentul din Constanţa. Şoferul vinovat era băut şi a fugit, dar a fost prins (Video)

Un şofer din Negresti-Oaș, judeţul Satu Mare, în vârstă de 33 de ani, se face vinovat de accidentul din Constanţa, în care au pierit 3 suflete nevinovate: mamă, fiică şi nepoţică. Tânărul circula beat şi cu viteză, aflându-se la volanul unui bolid Mercedes.

Mamă, fiică şi nepoată, ucise în accidentul din Constanţa
Şoferul vinovat de accidentul cu 3 morţi din Constanţa era băut şi a fugit, dar a fost prins - Observator.tv

Un şofer din Negresti-Oaș, judeţul Satu Mare, în vârstă de 33 de ani, se face vinovat de accidentul din Constanţa, în care au pierit 3 suflete nevinovate: mamă, fiică şi nepoţică.

Tânărul circula beat şi cu viteză, aflându-se la volanul unui bolid Mercedes. Imaginile de la accident sunt dramatice.

Un şofer beat a ucis o familie, la Constanţa

Potrivit poliţiştilor, autoturismul marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanţa.

Pe acelaşi subiect

Pe Podul rutier din zona localității Ovidiu, tânărul de 33 de ani a pătruns pe contrasens și a acrosat cu partea stângă faţă autoturismul Hyundai, care se deplasa regulamentar dinspre Constanţa către Mihail Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismul Mercedes s-a răsturnat.

Mamă, fiică şi nepoată au murit nevinovate

Accidentul de la Constanţa s-a soldat cu trei morţi. Mai exact, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 3 ani (copilul acesteia), mama conducătoarei auto si rănirea unei alte femei.

Medicii au încercat din răsputeri să salveze viaţa copilului de 3 ani, însă rănile deosebit de grave au făcut resuscitarea imposibilă.

După accident, şoferul din Mercedes a scăpat fără răni grave, deşi maşina s-a răsturnat şi e avariată grav.

Şoferul vinovat a fugit, dar a fost prins repede

El a fugit de la locul accidentului, fiind prins pe pod de două persoane: un poliţist şi un militar aflat în timpul liber. Tânărul mirosea puternic a alcool.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și trei unități de la Serviciul de Ambulanță Județean (2 c și 1 b).

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în cazul accidentului de la Constanţa pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mamă, fiică şi nepoată, ucise în accidentul din Constanţa. Şoferul vinovat era băut şi a fugit, dar a fost prins (Video)