Antena Meniu Search
x

Video Rugină, produse expirate şi mizerie. Inspectorii ANPC au dat amenzi de peste 400.000 de lei pentru neregulile găsite

Au fost controale amănunţite în mai multe judeţe din ţară. Mai multe magazine din Cluj şi Galaţi, care aparţin unui lanţ cunoscut, s-au ales cu amenzi, după ce inspectorii ANPC au descoperit mai multe nereguli. 

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 08:52

Vezi și

Rugină, produse expirate, alimente care aveau un alt gramaj faţă de cel menţionat pe ambalaj, dar şi depozitarea acestora în condiţii improprii au fost doar câteva dintre acestea. 

Comisarii ANPC au dat zeci de amenzi, în valoare de peste 400.000 de lei, iar unele dintre ele au fost şi închise. Nici Constanţa nu a scăpat de controale. Aici, o cofetărie din oraş a fost închisă temporar şi amendată, din cauza mizeriei găsite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Rugină, produse expirate şi mizerie. Inspectorii ANPC au dat amenzi de peste 400.000 de lei pentru neregulile găsite