Antena Meniu Search
x

Video "Să se bage una, măi, salvaţi-o!" Bătaie cu pumni şi picioare între 5 copii din Iaşi, sub privirile colegilor care filmau şi râdeau. În încăierare au intervenit şi părinţii

Bătaie cu copii şi adulţi pe uliţele satului Păuşeşti din judeţul Iaşi. O ceartă între elevi a degenerat şi s-a transformat într-o luptă în toată regula. Cinci copii, printre care trei fraţi şi-au împărţit pumni şi picioare, sub privirile colegilor de şcoală care râdeau şi filmau. Câţiva trecători au intervenit, dar în loc să calmeze spiritele s-au îmbrâncit la rândul lor. Acum poliţia a intrat pe fir. 

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 14:02

Vezi și

Ieri, pe uliţele satului Păuşeşti din judeţul Iaşi, au fost surprinse imagini ce par dintr-un film de acţiune. O certă între copii a degenerat şi s-a transformat într-o luptă în toată regula. Mai mulți minori și-au împărțit palme și pumni, s-au tras de păr, totul sub privirile colegilor care râdeau și filmau.

"Să se bage una, măi, că o bate! Măi, salvaţi-o!", se aude o fată într-una dintre filmări, care le roagă le celelalte să intervină pentru ca minora pusă la pământ să scape din mâinile agresoarei.

Totul a ajuns în atenţia Poliţiei şi a Inspectoratului Şcolar.

Adina-Ioana Ciobanu, IPJ Iaşi: Se vor face verificări cu privire la această situaţie. Probabil că, la nivelul unităţii, se vor face activităţi pentru conştientizarea gravităţiii acestui tip de comportament şi pentru a fi prevenit, desigur. Se vor face verificări de către reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar, în colaborare cu echipa managerială din şcoală. 

Pe acelaşi subiect

Iar ca ringul de luptă să fie complet, în încăierare s-au băgat şi părinţii. S-au tras de păr, s-au îmbrâncit, în timp ce copiii îşi împărţeau pumni și picioare. 

Antonina Bliorţ, purtător de cuvânt ISJ Iaşi: Poliţiştii s-au autosesizat cu privire la situaţia prezentată şi au fost dispuse verificări, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale, care se impun. 

Poliţiştii urmează să stabilească de la ce a pornit încăierarea. Atât elevii care au fost implicaţi în bătaie, cât şi cei care au asistat de pe margine vor fi sancţionaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Să se bage una, măi, salvaţi-o!" Bătaie cu pumni şi picioare între 5 copii din Iaşi, sub privirile colegilor care filmau şi râdeau. În încăierare au intervenit şi părinţii