Antena Meniu Search
x

Video S-a urcat fără permis la volan, a intrat pe contrasens și s-a izbit de o mașină care mergea regulamentar, în Cluj. Opt persoane, printre care 3 copii, la spital

Un caz care ne aduce aminte de tragedia de la 2 Mai a avut loc la Cluj. Opt oameni au ajuns la spital, la un pas de moarte, în urma unui accident grav provocat de un tânăr fără permis. Individul, care a intrat cu maşina, frontal, în autoturismul victimelor, nu era la prima ispravă. Chiar fusese oprit de poliţişti cu câteva zile în urmă, dar aceştia doar manevrau traficul, aşa că nu verificase nimeni dacă are acte. Asta deşi, cu câteva zile înainte, el a transmis în direct, pe facebook, o altă plimbare, care ar fi putut să se termine la fel.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 24.08.2023, 14:15

Vezi și

Accidentul a avut loc ieri, pe DN1, în localitatea Căpușu Mare. Un bărbat în vârstă de 37 de ani, fără permis de conducere, a ajuns cu mașina pe contrasens și s-a izbit violent de un alt vehicul care circula regulamentar.

Cinci ocupanți din mașina care circula regulamentar au rămas încarcerați și au fost grav răniți. Cu toate acestea, șoferul care a provocat accidentul nu s-a interesat de starea lor, ci a ales să fugă. El a fost găsit de polițiști la 1,5 km distanță de locul accidentului. Cele două persoane care se aflau în mașina lui au fost, de asemenea, rănite. 

Opt persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul fără permis

În starea cea mai gravă s-a alfat șoferul care circula regulamentar și care, după ce a fost scos dintre fiarele mașinii, a fost resuscitat de medici iar acum se află în stare critică la spital. 

Alături de el au ajuns la spital alți trei copii și un adult, tot din aceeași mașină. Nu e prima dată când șoferul vinovat se urcă la volan, deși nu are permis. Pagina lui de socializare e plină de live-uri în care se vede modul haotic în care conduce, intrând adeseori pe contrasens.

La un moment dat, tot pe contrasens, este oprit de un polițist, însă nu pentru a-l verifica sau a-i lua actele, ci pentru a ocoli un utilaj agricol aflat pe partea carosabilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » S-a urcat fără permis la volan, a intrat pe contrasens și s-a izbit de o mașină care mergea regulamentar, în Cluj. Opt persoane, printre care 3 copii, la spital