Meniu
Search
x

Salvamontiştii intervin pentru recuperarea unui turist de 130 de kg din zona Jepii Mici. Bărbatul nu poate coborî de pe munte din cauza epuizării fizice

Misiune dificilă pentru Salvamontiştii din Buşteni. Aceştia au fost solicitaţi să intervină în zona Jepii Mici pentru recuperarea unui bărbat în vârstă de 34 de ani care nu mai poate coborî de pe munte din cauza epuizării fizice. Turistul are o greutate de 130 de kg. 

De Cristina Dimulescu la 26.06.2022, 12:30

Salvamontiştii din Buşteni intervin duminică, de mai multe ore, pentru recuperarea unui turist care nu mai poate coborî de pe munte în staţiune din cauza epuizării fizice. Bărbatul nu poate fi coborât cu targa din cauza greutăţii sale.

Turistul în vârstă de 34 de ani şi tatăl său de 63 de ani au plecat sâmbătă după-amiază de la telecabina Babele pe traseul Jepii Mici, însă, din cauza epuizării fizice, nu au putut ajunge în staţiune şi au cerut ajutorul salvatorilor montani.

Bărbatul de 34 de ani nu poate fi coborât cu targa, din cauza greutăţii 

Bărbatul de 63 de ani a fost coborât pe jos duminică dimineaţă, însă cel mai tânăr, care are o greutate de 130 de kilograme, este epuizat total şi nu se poate deplasa, iar salvamontiştii nu îl pot transporta cu targa.

Ştire în curs de actualizare... 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Salvamontiştii intervin pentru recuperarea unui turist de 130 de kg din zona Jepii Mici. Bărbatul nu poate coborî de pe munte din cauza epuizării fizice