Antena Meniu Search
x

Video "Toată pârtia! Toată pârtia a luat foc, frate!". Muntele Pietricica, mistuit de flăcări în miez de noapte. Autorităţile nu exclud ipoteza unei mâini criminale

A fost panică seara trecută, în municipiul Piatra Neamţ! Muntele Pietricica s-a aprins ca o torţă, iar vântul puternic a purtat flăcările pe zeci de hectare! Pompierii din trei judeţe, zeci de lucrători de la Direcţia Silvică, angajaţi ai Primăriei, dar şi voluntari au luptat cu focul ore-n şir.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 09:06

Vezi și

Bă, dar ce incendiu puternic! Toată pârtia! Toată pârtia a luat foc, frate!

Băi frate, băi! Cum arde Pietricica, mă...

Alarma s-a dat la ora 22:26! Vegetaţia uscată s-a aprins din senin, iar Pietricica s-a transformat într-un munte de foc. Flăcările imense şi fumul gros s-au putut vedea din toate zonele oraşului.

Ia uite, ce e aici! În spate, pe Fermelor, tot a luat foc! Tot dealul, bă, eşti nebun?!

Pe acelaşi subiect

Riscul ca flăcările să ajungă la casele din apropiere, la o mănăstire și la fondul forestier din vecinătate era uriaş. În plus, vântul puternic le-a dat mari bătăi de cap pompierilor nemţeni. În sprijinul lor au venit şi 17 pompieri colegi din judeţul Bacău, cu 3 autospeciale, dar şi 7 militari din judeţul Iaşi. 

Autorităţile nu exclud ipoteza unei mâini criminale

Peste 20 de hecatare au ars sub ochii îngroziţi ai localnicilor. Simbolul oraşului s-a făcut scrum...

Abia după ora 1 şi 20, după ore întregi de luptă cu infernul, incendiul a fost lichidat.

Două echipaje de pompieri au rămas întreaga noapte pe deal, pentru a acţiona în cazul în care izbucneşte un nou focar. Momentan nu se ştie de la ce a izbucnit incendiul, însă autorităţile nu exclud ipoteza unei mâini criminale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Toată pârtia! Toată pârtia a luat foc, frate!". Muntele Pietricica, mistuit de flăcări în miez de noapte. Autorităţile nu exclud ipoteza unei mâini criminale