Antena Meniu Search
x

Povestea tristă a lui Alex, băiatul care a sărit de pe podul de la Cernavodă. Îi murise mama când era mic, de tată nu ştia nimic (Video)

Gestul şocant al băiatului care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă ar putea fi explicat aflând povestea lui de viaţă, spun specialiştii. La 8 ani, tânărul a rămas singur. Mama i-a murit, iar de tată nu ştia nimic.

Vezi și

Gestul şocant al băiatului care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă ar putea fi explicat aflând povestea lui de viaţă, spun specialiştii.

La 8 ani, tânărul a rămas singur. Mama i-a murit, iar de tată nu ştia nimic.

Alex se întorcea cu logodnica sa de la munte

Cei doi se întorceau din vacanţa petrecută la munte, când tânărul de 24 de ani i-a cerut şoferului să oprească maşina chiar pe podul de la Cernavodă.

Ore întregi l-au căutat pompierii în apele reci ale fluviului.

Nici până acum nu a fost găsit. Apropiaţii spun că tânărul era în depresie.

Scafandrii l-au căutat într-un loc ce pare blestemat. În aceeaşi zonă, anul trecut a fost dată dispărută o fată de 18 ani.

Logodnica lui Alex şi-a dat seama că ceva nu e în regulă

Alexandru a dispărut sub ochii celei pe care urma să o conducă la altar. Tânărul de 24 de ani petrecuse sărbătorile alături de ea şi de rudele acesteia la munte.

Pe drumul de întoarcere spre casă, în dreptul podului feroviar de la Cernavădă, le-a cerut acestora să oprească maşina. 

Sorin Vlădică, frate vitreg: A zis: "Opreşte repede maşina, opreşte, opreşte!". A deschis uşa în mers, a fugit zece metri în spate.

Parcă presimţind ceva, logodnica lui a încercat să-l prindă din urmă, dar n-a mai apucat. Până spre miezul nopţii, scafandrii i-au căutat trupul în Dunăre, legaţi de mal cu o cordelină.

Scafandrii încă îl caută în apele Dunării

Dimineaţă, scafandrii au reluat operaţiunea. Apa are doar 3 grade şi nu pot sta mai mult de 20 de minute în adâncuri. 

Şansele ca trupul tânărului să fie găsit sunt mici, spun salvatorii. Locul este ca o groapă imensă. Anul trecut, tot acolo, o fată de 18 ani a fost văzută când s-a aruncat în Dunăre. Nu a fost găsită nici până acum. 

Părinţii i-au ridicat un monument funerar

Tânărul dispărut era în depresie. Suferea în tăcere, nimeni nu poate explica gestul şocant.  Apropiaţii spun că mai trecuse printr-o tentativă de sinucidere. În urmă cu doi ani, a putut fi salvat de la moarte. În ultimele luni ar fi mers la psiholog şi urma chiar un tratament. 

Sorin Vlădică, frate vitreg: Programase nunta la anul şi s-a stresat el cu nunta, cu bani de nuntă. 

Rudele povestesc că în vacanţa de Crăciun s-a plâns că nu reuşea să doarmă şi a refuzat să mănânce.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Povestea tristă a lui Alex, băiatul care a sărit de pe podul de la Cernavodă. Îi murise mama când era mic, de tată nu ştia nimic (Video)