Antena Meniu Search
x

Video Șarpe de un metru și jumătate, găsit în peretele unei case din Slobozia. Proprietarii au sunat la Jandarmerie

Un șarpe de peste un metru și jumătate lungime a fost scos de jandarmi din peretele unei case din Slobozia, județul Ialomița.

de Redactia Observator

la 01.06.2024 , 15:00

șarpe
Șarpe de un metru și jumătate, găsit în peretele unei case din Slobozia. Proprietarii au sunat la Jandarmerie - Telegrama

Jandarmii din Ialomița au fost solicitați, vineri seara, să intervină în cartierul Bora din municipiul Slobozia, ca urmare a unei sesizări prin apel la 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că în fundația casei se află un șarpe.

La fața locului, jandarmii au constatat că este vorba despre un șarpe de peste 1,5 metri, ascuns în perete.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Acesta a fost capturat și eliberat în pădurea de lângă comuna Gheorghe Lazăr.

Jandarmii le recomandă cetățenilor care se confruntă cu situații similare să nu se apropie de șerpi, să îi supravegheze cu atenție, astfel încât să cunoască locul unde se află și să solicite sprijinul autorităților competente prin apel la numărul unic de urgență 112, în vederea îndepărtării pericolului.

Marile oraşe, invadate de şerpi

Tot mai multe alerte la 112 din cauza şerpilor. Au început să-şi facă apariţia până şi în oraşe, în parcuri sau în scări de bloc, nu doar pe potecile de munte. Vremea caldă le-a favorizat înmulţirea, susţin biologii. Totuşi, vipera este singurul şarpe veninos şi de ea trebuie să ne ferim, dar specialiştii spun că aceasta atacă doar dacă se simte în pericol. 

Specialiştii spun că reptilele s-au înmulţit peste măsură din cauza schimbărilor climatice, însă doar viperele sunt periculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Șarpe de un metru și jumătate, găsit în peretele unei case din Slobozia. Proprietarii au sunat la Jandarmerie