Antena Meniu Search
x

Şase afgani, prinşi la vama Nădlac, ascunşi într-un camion cu jucării. Încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, ascunşi într-un automarfar încărcat cu jucării şase cetăţeni din Afganistan care încercau să treacă ilegal frontiera de stat în Ungaria.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 14:37

Vama Nădlac
Şase afgani, prinşi la Nădlac, ascunşi într-un camion cu jucării. Încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria - Hepta

”În data de 15.12.2021, în jurul orei 09.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, jucării pe ruta România-Italia”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Afganii cer azil în România

În urma controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, şase cetăţeni străini, relatează news.ro. În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, solicitanţi de azil în România.

În acest caz, poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea stabilirii activităţii infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Evenimente » Şase afgani, prinşi la vama Nădlac, ascunşi într-un camion cu jucării. Încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria