Antena Meniu Search
x

Şase persoane căutate în Austria pentru că ar fi furat din şantierele unor firme de construcţii, prinse în Olt

Poliţiştii din Olt au depistat şase persoane pe numele cărora autorităţile austriece au emis mandate europene de arestare pentru furturi de pe şantierele unor firme din Austria.

Poliţiştii din Olt au depistat şase persoane pe numele cărora autorităţile austriece au emis mandate europene de arestare pentru furturi de pe şantierele unor firme din Austria.

Potrivit unui comunicat al IGPR, cele şase persoane au domiciliul în judeţul Olt şi vârste între 23 şi 46 de ani. Ei ar fi sustras unelte depozitate pe şantierele unor firme de construcţii din Austria, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 300.000 de euro.

Poliţiştii din Olt au beneficiat, pentru depistarea celor şase persoane acuzate de furturi în Austria, de sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, informează Agerpres.

'Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului de Acţiuni Speciale, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiilor municipiilor Slatina şi Caracal şi ai Postului de Poliţie Dobrosloveni, au pus în executare 6 mandate europene de arestare, emise de autorităţile din Austria. Pe numele a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 46 ani, din judeţul Olt, autorităţile austriece au emis mandate europene de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt. Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi sustras unelte depozitate în containere aflate pe şantierele unor firme de construcţii din Austria, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300.000 de euro', precizează comunicatul IGPR.

Cei şase au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi se află acum în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Ei vor fi prezentaţi vineri magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventivă în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile judiciare din Austria, menţionează sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şase persoane căutate în Austria pentru că ar fi furat din şantierele unor firme de construcţii, prinse în Olt