Antena Meniu Search
x
LIVE

Șatra B.E.N.Z, despre moartea lui Nosfe: ''A suferit un infarct la scurt timp după concert''

Moartea lui Nosfe a adus numeroase semne de întrebare pe buzele fanilor. Deşi autorităţile nu au anunţat încă o cauză a decesului, lucru care se va face abia după autopsie, internauţii nu au întârziat să facă presupuneri. Drept răspuns, cei de la Șatra B.E.N.Z au postat pe Instagram un mesaj menit să pună capăt valului de comentarii. 

De Redactia Observator la 16.10.2022, 21:32

''Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte.'' Colegii lui Nosfe au vrut să pună capăt zvonurilor cu privire la moartea artistului, prin intermediul unui story pe Instagram. Cei de la Șatra B.E.N.Z sunt mâhniţi de informaţiile care au început să circule în mediul online cu privire la împrejurările decesului.

Instagram via Șatra B.E.N.Z

Nosfe a murit acasă, în cursul nopţii, după concert

Deocamdată nu se ştie cauza morţii lui Nosfe, dar urmează să fie stabilită la autopsie. Deja a fost deschis de către poliţiştii de la IPJ Ilfov un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aseară a avut un concert în Capitală cu trupa Șatra B.E.N.Z, care a ţinut undeva la 30-40 de minute, iar în jurul orei 1.30 concertul s-a terminat. Apelul la 112 a venit după ora 3 dimineaţa, când soţia acestuia anunţa că a căzut în casă şi că nu se mai mişcă.

Pe acelaşi subiect

Imediat au venit poliţiştii şi medicii, iar mai apoi au ajuns şi cei de la medicina legală pentru că a fost constat decesul lui Nosfe.

Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a postat un mesaj plin de durere pe pagina sa de Instagram prin intermediul unui story. Este vorba despre o fotografie alb-negru cu artistul, alături de data naşterii şi a morţii, precum şi textul - ''Iubirea mea...''

Ultima imagine cu Nosfe în viaţă

Ultima apariţie a lui Nosfe a fost la concertul susţinut aseară alături de colegii de la Şatra B.E.N.Z. În postarea pusă de Keed pe Instagram, Nosfe este văzut zâmbitor alături de Super Ed şi Lu-K Beats. Keed a pus şi o descriere pe măsură: ''Suntem @satrabenz şi avem 40 de piese noi printre care şi 2 albume. Până una alta ne vedem diseară la @trapattack.ro''

Fanii sunt în lacrimi şi nu pot crede că deşi l-au văzut chiar aseară pe îndrăgitul artist, la nici 24 de ore a venit vestea morţii lui. Omagiile au curs pe Facebook inclusiv din partea numeroşilor artişti care l-au cunoscut sau chiar colaborat cu el. Rava a fost printre primii care a scris despre moartea lui Nosfe.

Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani

Nosfe, unul dintre cei mai cunosuţi trapperi de la noi din ţară, a murit la vârsta de 37 de ani. Anunţul a fost făcut chiar de către colegii lui de trupă. Potrivit postărilor de pe Insta Story, artistul avusese concert cu Şatra B.E.N.Z chiar noaptea trecută. Până la această oră nu este cunoscută cauza decesului. Recent, Nosfe participase la ultimul sezon din Chefi la cuţie alături de soţia sa şi scosese o melodie cu AURA şi PRNY, pe 14 octombrie. 

Mesajul integral al formaţiei Șatra B.E.N.Z pe Facebook după moartea lui Nosfe

''Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!''

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Șatra B.E.N.Z, despre moartea lui Nosfe: ''A suferit un infarct la scurt timp după concert''