Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat din Satu Mare, îngropat de viu sub un mal de pământ, la patru metri adâncime. Medicii nu l-au mai putut salva

Tragedie în localitatea Negreşti-Oaş din Satu Mare. Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ, la patru metri adâncime. Medicii nu l-au mai putut salva, în cele din urmă fiind declarat decesul lui.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.05.2022, 21:37

Potrivit primelor informații transmise de reporterul Observator, Simona Vasiac, bărbatul avea aproximativ 36 de ani și era angajat. Acesta efectua lucrări la utilitățile publice (canalizare).

”Persoană surprinsă de un mal de pământ, aproximativ 4 m, acoperită în totalitate, în localitatea Negreşti-Oaş, Str. Tineretului”, a transmis, joi seară, ISU Satu Mare.

Sursa citată a precizat că s-a intervenit cu mai multe autospeciale, fiind solicitat şi elicopterul SMURD. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs accidentul. Din păcate, după ce a fost scos de sub pământ, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, declarând decesul la fața locului.

Ştire în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Satu Mare, îngropat de viu sub un mal de pământ, la patru metri adâncime. Medicii nu l-au mai putut salva