Antena Meniu Search
x

Sătul să primească 6.500 de lei salariu degeaba, un angajat al CJ Satu Mare a demisionat după 5 luni: Nu aveam nimic de muncă

Un angajat la Cabinetul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare a demisionat dintr-un motiv rar întâlnit. Bărbatul susţine că nu avea nimic de făcut, deşi ar fi cerut în repetate rânduri să i se acorde sarcini de lucru. A ocupat funcţia cinci luni, iar în tot acest timp primea un salariu de 6.500 de lei pe lună.

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 19:17

Sătul să stea degeaba, a demisionat
Sătul să stea degeaba, a demisionat - Shutterstock

Potrivit presasm.ro, Ciprian Tişea a fost angajat în data de 19.08.2022 la Consiliul Judeţean Satu Mare, în funcţia de consilier al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Oliviu Buzgău. Bărbatul susţine că timp de cinci luni nu i s-a cerut să facă nimic. Ba chiar ar fi cerut de lucru în repetate rânduri, dar nu a primit nicio sarcină de dus la îndeplinire. Totuşi, pentru că s-a prezentat la birou în timpul orelor de lucru, acesta a primit lunar un salariu de 6.500 de lei.

Sătul să stea degeaba, a demisionat. Primea 6.500 de lei pe lună

În ciuda faptului că primea, practic, banii degeaba, aşa cum susţine el, bărbatul a decis să demisioneze. ”Așa cum am arătat mai sus, demisia mea este în primul rând un act de onoare, considerând că toți cei care constată nereguli în administrația publică locală au obligația să le sesizeze, fiind inadmisibil să fie plătiți oameni din bugetul public fără a presta muncă, ci numai pentru prezența fizică. (…) Este inadmisibil ca un consilier să fie plătit cu un salariu net de 6.500 lei, fără să se solicite ca acesta să presteze munca în conformitate cu fișa postului”, a scris el în documentul prin care solicită demisia fără preaviz.

În plus, Ciprian Tişea susţine că în birouri se lucrează foarte puţin, atmosfera fiind de râs, ţipete şi tot felul de alte activităţi. Fostul consilier susţine, de asemenea, că se fumează în incinta instituţiei, deşi acest lcuru este interzis de lege.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Sătul să primească 6.500 de lei salariu degeaba, un angajat al CJ Satu Mare a demisionat după 5 luni: Nu aveam nimic de muncă