Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto S-au dus cu cortul la munte, dar au rămas blocaţi 9 ore cu maşina în râu. Păţania celor 3 tineri bucureşteni

Trei tineri din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani, au stat mai bine de nouă ore blocaţi cu maşina în albia unui râu în zona de munte a judeţului Buzău. Ei au cerut ajutorul jandarmilor pentru a putea ajunge acasă, după ce au petrecut câteva zile la munte.

De Redactia Observator la 21.09.2023, 16:05

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, trei tineri din Bucureşti au solicitat sprijinul jandarmilor prin apel la 112, după ce maşina lor a rămas suspendată în albia unui râu din zona cătunului Gura Milei din judeţul Buzău.

Blocaţi cu maşina în râu 9 ore

Tinerii au cerut ajutorul jandarmilor buzoieni după ce mai bine de 6 ore au încercat singuri să scoată maşina din noroi. Pentru că în zona în care se aflau nu era semnal, au hotărât ca unul dintre ei să meargă pe jos aproape 4 kilometri pentru a putea folosi telefonul mobil, relatează news.ro.

După primirea apelului, jandarmii din cadrul Postului Montan Nehoiu au ajuns în zonă şi după aproximativ 3 ore de încercări, cu ajutorul ATV-ului din dotare, au reuşit să tracteze autoturismul către o zonă practicabilă şi să îi aducă în siguranţă pe drumul public. 

Cei trei tineri, cu vârste între 20 si 23 de ani, le-au povestit jandarmilor că fuseseră în călătorie pe munte, cu cortul, iar la momentul incidentului se aflau pe drumul de întoarcere spre Bucureşti.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » S-au dus cu cortul la munte, dar au rămas blocaţi 9 ore cu maşina în râu. Păţania celor 3 tineri bucureşteni